Alla inlägg under november 2012

Av Angelica Lindblom - 11 november 2012 11:06

Var på Lindex igår köpte julklappar till Thorsten & Majken, och så önskar sig Amina en klänning i julklapp så sa att hon kan kolla ut en så hon sprang runt å visa massor av kläder men sen fastna hon speciellt för denna.
Så bara för mig att köpa men hon får den inte förrän julafton och den skulle hon ha på sig då oxå, men när jag kom hem och kolla ordentligt på den så visa sig det att det var en balett klänning men vad gör det;)

Av Angelica Lindblom - 11 november 2012 03:03

Inatt sover Amina hos mormor & morfar (behöver sova) och fixa i köket :) målat fönstret idag även plockat i de sista skåpen.
Sen på kvällen kom Fia & Mini så har man socialiserats lite! Och härligt att bara sitta och prata, men fick hjälp att ta bort tre lister de satt lite för hårt för mig klen som jag är, men de fixade F!

Känns skönt att det synts att de går framåt i köket härligt med en händig man;)

Imorgon (idag) är det farsdag då får han en skjorta och en lott! Av Donnan;)

Men nu blir det sova
Natti!

Av Angelica Lindblom - 10 november 2012 11:39

Honey har börjat satt igång i köket, Amina är i säng å jag mumsar flingor med russin! Snart slipa på fönstret som ska målas senare!
Men måste även in till kd idag, handla till jobbet å köpa färg.

Ha en bra dag!

3mån kvar idag till Bf<3
Men inte känt av bebis något än idag:/

Namn jag Vill ha just nu;)
1. Oliver
2. William (vanligt men vad spelar det för roll?!)

Av Angelica Lindblom - 9 november 2012 23:01

Då var det Manda som fick lämna tyckte hon gjorde ett jättebra framträdande idag:/

Av Angelica Lindblom - 9 november 2012 22:26

Ikväll tror jag det står mellan Benny (min favorit) och Alexander (jimmies favorit) men Benny hade inget bra framträdande idag tyvärr:/

Av Angelica Lindblom - 9 november 2012 22:02

Är det bästa jag vet! Att Gud gett mig ett så underbart barn, rolig charmig och har massor av frågor idag fick jag frågan var bor månen? Svaret fick bli himlen detta med rymden kan vänta lite till;) tos ungen har även börjat använda "ordet" vettu ingen aning vart hon fått det ifrån?

Men detta med att vara mamma är inte helt lätt tycker jag tex sätta gränser osv många gråtattacker och känner att man inte duger för jag inte orkar med och så sätter jag 1barn till, men jag tror inte Gud ger oss mer än vad vi klarar av! Och så glad att jag har mina nära som ställer upp!
Skulle aldrig klara mig utan min lilla busunge men en paus behöver nog alla ibland. Och nu är det bara intala mig själv att jag kommer klara detta!!
Älskar bebis i magen som sprallrar runt och växer därinne längtar tills jag får träffa han <3

Av Angelica Lindblom - 9 november 2012 19:07

Har saknat Sara så himla mycket! Inte träffats på flera månader tror jag det är, men är så glad för hon har det så bra och trivs, Du är underbar min fina vän <3 kan även tala om att Amina saknat sin moster så blev mycket lek och pyttelite vila:)

Massor av kärlek!

Av Angelica Lindblom - 9 november 2012 11:18

..

Ovido - Quiz & Flashcards